Sefo'nun Yeni Şarkısı  | Kaçak Göçek

Sefo'nun Yeni Şarkısı | Kaçak Göçek

Türk rap müziğinin en popüler isimlerinden Sefo, merakla beklenen yeni şarkısı "Kaçak Göçek" ile hayranlarının karşısına çıktı. Söz ve müziği Sefo'nun imzasını taşıyan bu etkileyici şarkı, sanatçının özgün tarzını bir kez daha müzikseverlerle buluşturuyor. Dinleyicilere enerjik ve dinamik bir müzikal deneyim sunan "Kaçak Göçek", Sefo'nun kendine has anlatım tarzıyla kısa sürede dikkatleri üzerine çekti.

Şarkının düzenlemesinde ise başarılı prodüktör Aerro'nun imzası bulunuyor. Aerro'nun modern ve yenilikçi dokunuşlarıyla güç kazanan "Kaçak Göçek", dinleyicilere hem melodik hem de ritmik anlamda dopdolu bir içerik sunuyor. Sefo'nun keskin sözleri ve akılda kalıcı flow'uyla birleşen bu etkileyici aranjman, şarkının çok daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlıyor.

Yayınlandığı andan itibaren büyük ilgi gören "Kaçak Göçek", Sefo'nun kariyerinde önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Sosyal medyada ve dijital müzik platformlarında büyük yankı uyandıran şarkı, Sefo'nun müzik kariyerindeki yükselişini daha da perçinleyecek gibi görünüyor.

Diğer Haberler

Dedublüman & Can Kazaz'dan Düet

Dedublüman & Can Kazaz'dan Düet

Türkiye’nin en çok dinlenen pop / pop-rock grubu Dedublüman, aylık 4.5 milyon dinleyiciye ulaşarak müzik sahnesinin en güçlü isimlerinden biri olmayı sürdürüyor. Grubun, alternatif müziğin sevilen ismi Can Kazaz’ın “Bunca Yıl” adlı şarkısına getirdiği yorum, Dedublüman’ın “Dedub Sessions” isimli 3 şarkılık yeni cover projesinin ilk eseri olarak dikkat çekiyor. Söz ve müziği Can Kazaz, düzenlemesi Mustafa Yavuz imzası taşıyan şarkının klip yönetmenliğini ise Mehmet Can Damatoğlu üstlendi. “Bunca Yıl” cover’ında klarnet, davul ve Dedublüman’ın pop-rock vokal tarzı, Can Kazaz’ın duygusal yorumuyla buluşuyor. Dinleyicilere farklı bir deneyim sunan bu iş birliği, hem alternatif müzik severleri hem de pop-rock dinleyicilerini ortak bir noktada birleştirmeyi hedefliyor

Habere Git
Emre Fel'den Yeni Şarkı

Emre Fel'den Yeni Şarkı

Yeni Anadolu’nun temsilcisi başarılı sanatçı Emre Fel, viral olan “Veda Türküsü” albümü ve “Sana El Pençe Durmam” şarkılarının ardından yayınlayacağı yeni albümünden “Naçar” isimli ilk tekliyi 13 Eylül tarihinde dinleyicilerle buluşturdu. Söz, müzik, düzenleme, mix ve mastering çalışmalarının tamamına kendi imzasını atan Emre Fel, şarkı ile aynı gün yayınlanan klibi için Ümit Şahin ve Samet Eruzun yönetmenliğinde kamera karşısına geçti. Styling çalışması İrem İnançu imzası taşıyan projesinin kapak tasarımı ise Sebahattin Çevirgenoğlu tarafından yapıldı. Yeni albümünden ilk şarkıyı dinleyicilerle paylaşan Emre Fel, “Naçar” şarkısı ile yeni albümü hakkında da önemli ipuçları veriyor.

Habere Git
Semicenk'ten 5 Şarkılık Yeni Albüm

Semicenk'ten 5 Şarkılık Yeni Albüm

Son dönemde müzik piyasasına damga vuran Semicenk, yeni albümü ‘Geçiyor Zaman’la müzikseverlerle yeniden buluştu. Beş şarkıdan oluşan albümde yer alan parçaların tümünü kliplendiren başarılı sanatçı, beş klip için 4 farklı ülke ve 3 farklı kıta gezdi. Albüme adını veren ‘Geçmiyor Zaman’ Cezayir- Sahra Çölü’nde, ‘Sahte Sonbahar’ Fas-Marakeş’te, ‘Sen Kaldın’ Gürcistan-Batum’da, ‘Onlar Anlamaz Halden’ ve ‘Kader Sağ Olsun’ ise Türkiye-İstanbul’da çekildi. 50 derecenin üzerinde bir sıcaklıkta Sahra Çölü’nde yapılan çekimlerde genç sanatçı albümün fotoğrafları için de objektif karşısına geçti. Kliplerin yönetmenliğini Emre Alev ve Batıkan Hitay yaparken, albümde yer alan şarkıların düzenlemelerini Berk Büken ve Semicenk yaptı. ‘Geçiyor Zaman’ Hazar Ekşioğlu yapımcılığında, Eva Records etiketiyle bugün(09.08.2024) tüm dijital platformlarda yerini aldı..

Habere Git